Gilla Söderort uppmärksammas av Söderortsvisionen

Skrivet av Eva Swede Postad i Artikel, Företagande, GillaSöderort, Nätverk

Kul att Jesper Ackinger bloggar från Stadshuset om Gilla Söderort!

Söderortsvisionen – Blogg 121003

 

Taggar:, ,

Spåra från din sida.

Eva Swede

Jag hjälper dig att se sin vilja och utveckla din kompetens genom föreläsningar, utbildningar, individuella möten och genommin blogg. I bloggen uttrycker jag mina egna reflektioner och delar med mig av det jag tycker är viktigt. Som konsult arbetar jag med kompetensstrategier - Hållbara mål och lönsamhet genom kompetenta organisationer. Min styrka är att lyssna, kartlägga, analysera och väga olika scenarier och samtidigt använda min intuition för att skapa strategier. Jag är oftast glad, kommunikativ och ganska intensiv. Jag är intresserad av det som händer i min omvärld och samtidigt ganska tillbakalutad med hög integritet.

Lämna en kommentar