Vi söker kvinnor som vill utveckla en innovativ idé, tjänst eller uppfinning.

Skrivet av Eva Swede Postad i Coaching och Mental träning, Företagande, GillaSöderort, Kompetens och HR, Strategi, Teamutveckling, Utbildning och Föreläsningar

Jag och min kollega har fått det fina uppdraget att start och handleda kvinnor i två MentorRingar för tjänsteinnovatörer och uppfinnare i Södra respektive Norra Stockholm. Är du intresserad av att vara med? Det här är ett unikt tillfälle. Kontakta oss snarast.

Konceptet MentorRing är framtaget för att stödja dig som har uppfunnit en produkt eller utvecklat en tjänstinnovation som du vill vidareutveckla från idéstadiet, kommersialisera eller göra tillgänglig. Det sker genom föreläsningar, mentorskap och nätverk med andra som håller på att utveckla sina innovationer.

Vårt uppdragsgivare är Svenska Uppfinnareföreningen och den är till större del finansierad av Länsstyrelsen på uppdrag av Tillväxtverket och den här gången riktar MentorRingen sig till kvinnor.

Kontakta oss snarast om du vill veta mer och är intresserad av att utveckla din produktidé eller tjänsteinnovation. Mötena kommer vanligtvis att ske på vardagkvällar 10 gånger, våren tom oktober.

(Tänk på: Om du har en produkt som du tänker söka patent för så ska du inte avslöja din idé för andra. Då räknas den allmänt känd och då kan du inte söka patent. Behöver du prata om produktidén behöver du ett sekretessavtal med den du pratar med, inklusive oss. Det ordnar vi.)

Välkommen att ringa:
Eva Swede, tel 0733-81 80 84
så får du veta mer.

Hjälp oss gärna att sprida detta. Tack!
Läs mer om MentorRingar HÄR

 

Taggar:, , , , , , ,

Spåra från din sida.

Eva Swede

Jag hjälper dig att se sin vilja och utveckla din kompetens genom föreläsningar, utbildningar, individuella möten och genommin blogg. I bloggen uttrycker jag mina egna reflektioner och delar med mig av det jag tycker är viktigt. Som konsult arbetar jag med kompetensstrategier - Hållbara mål och lönsamhet genom kompetenta organisationer. Min styrka är att lyssna, kartlägga, analysera och väga olika scenarier och samtidigt använda min intuition för att skapa strategier. Jag är oftast glad, kommunikativ och ganska intensiv. Jag är intresserad av det som händer i min omvärld och samtidigt ganska tillbakalutad med hög integritet.

Kommentarer (6)

 • Anna

  |

  Jag har en idé men problemet är kapitalet, annars skulle jag varit intresserad:) men de vore intressant att veta var innovatörer och riskkapitalister kan mötas eller om det ens finns ngn sådan grupp.

  Svara

  • Eva Swede

   |

   Haj Anna! Att få fram kapital är en del av processen att få ut en idé på marknaden och är en av de saker du kan lära dig mer om i en MetorRing. Ring mig om du fortfarande är intresserad (tel se ovan). Hälsar Eva

   Svara

 • Margareth Berglund

  |

  Jag initierade Ungdomsmottagningarna och Föräldrautbildning som ung barnmorska 1978 i Göteborg. ofta kom det äldre än “unga” och sökte hjälp i samma frågor, medan vården hade inget bra att erbjuda mer än gynmottagning, urologmottagning.

  Som auktoriserad sexualterapeut har jag sedan 2002 försökt öppna för dessa vuxna i en “Vuxenmottagning” men hela tiden kämpat med samhällets motstånd, attityder och regler.

  Jag har bett arbetsförmedlingen om hjälp med mentor men nekats…de har inte ens bemött mina förfrågningar.

  Hoppas nu på er…som jag behöver!

  Vänligen
  Margareth Berglund
  http://www.livslustosamliv.se

  Svara

  • Eva Swede

   |

   Hej Margareth!
   Roligt att du är intresserad av att delta i en MentorRing. Du kommer tillsammans med andra som anmält sitt intresse att få ett mail där du får utveckla din idé.
   Hälsar Eva

   Svara

 • Camilla Byrinder

  |

  Eva,
  Räcker det med en anmälan via denna länk?
  Behöver jag skicka in ngt mer?
  Hör gärna av dig,
  Hälsar Camilla 0736-464511

  Svara

  • Eva Swede

   |

   Hej Camilla! Kul att du är intresserad! Jag hör av mig! Hälsar Eva

   Svara

Lämna en kommentar