Äntligen!

Nu bloggar jag igen.
Hej och välkommen till min nygamla bloggsida!
Layouten är uppdaterad men den gamla tekniken har åkt ut till förmån för ny. Framförallt är jag glad att kunna blogga igen eftersom min skrivlust är stor just nu. Skrivandet är lustfyllt och har fått vila alldeles för länge. Under tiden som gått har jag blivit uppfylld av ämnen att skriva om.

Större delen av mina gamla blogginlägg kan du läsa fortfarande, men bloggarna är skrivna i gamla format. Det innebär att layouten ibland kan se lite märkligt ut med en äldre layout. Den får stå för att allt är föränderligt och att vi behöver förhålla oss till att världen ständigt ändras. Hoppas du vill läsa se och kanske längre fram lyssna till det jag vill dela med mig av. Min ambition är att skriva mer regelbundet nu. Med andra ord – jag känner mig redo.

Utveckling och förändring

Utveckling och förändring är de ämnen som jag kommer fokusera mycket på. Jag har alltid varit nyfiken på det som ligger runt hörnet. Jag kommer även att fortsätta att spegla och reflektera oss människor ur olika perspektiv och kontexter. Som individer, i grupp och i en omvärld som ständigt förändras. Det innebär att jag fortsätter att skriva och fundera över de ämnen som jag alltid har varit intresserad av. Jag vill bidra till inspiration, glädje, längtan, allvar och eftertanke! Jag vill beröra – dig och oss alla.

Mer om mina tjänster och vad jag erbjuder

Jag driver även Fri och Stark sen 2007. Om du är intresserad kan du läsa mer där om mina tjänster som utbildare, coach och förändringsledare. Eftersom jag inte kan låta bli att följa min nyfikenhet och längtan erbjuder jag dessutom en hel del andra tjänster. Du kan läsa mer på Fri och Stark.

Om du vill läsa mer om mig, Eva, kan du läsa mer här.

Med Glädjefylld Vilja

Hjärtgubbe,  Bloggar - Med Glädjefylld Vilja
Med Glädjefylld VIlja

Är tacksam och glad över att jag är tillbaka och bloggar igen. Sammanfattningsvis kommer jag att fortsätter att jobba med, och skriva om, Glädjefylld Vilja. Glädje ger dig energi att se din längtan och dina möjligheter, vad du innerst inne vill. Vilja ger dig riktning, strategier och möjlighet att genomföra och nå dina mål. Viktigast av allt är att de två behöver gå hand i hand för att du ska kunna göra gott för alla, inklusive dig själv.

Att prata om det är mitt bidrag till ett lite bättre liv för fler personer. Det betyder att jag kommer att fortsätta med det… men jag kommer även att skriva om en hel del annat som faller mig in. Känns bra att säga en gång till – Nu är jag tillbaka och bloggar igen!

Hörs snart igen! Eva

– Med Glädjefylld Vilja!