… Med Glädjefylld Vilja
Glädje ger energi – Vilja ger riktning


Om Eva – Med Glädjefylld Vilja! 
Jag heter Eva Swede och vill dela med mig, därför bloggar jag.
Kanske kan jag inspirera dig?

Skriver om det jag har på hjärtat. Jag är småföretagare vilket innebär att jag skriver om företagarens och innovatörers vardag och utmaningar utifrån egna erfarenheter. Mina intressen sträcker sig över många områden och jag är ständigt nyfiken… så det kan gå undan i mina associationer. Det är svårt att hänga med i svängarna även för mig själv ibland, men jag försöker ha en struktur på det jag skriver.


Är engagerad inom många områden. Självledarskap, entreprenörskap och idéutveckling är några. Ibland skriver jag om andra saker. Till exempel upplevelser och tankar som fyller mitt eget liv. Livet på Mallorca och på Södertörn. Vad jag lärt mig inom handbolls- och föreningslivet och hur det påverkat mitt liv på ett bra sätt. Våra inre resor är viktiga för mig och dessutom grunden till våra relationer till andra personer.

Jag skriver också om min längtan efter att vara en fri själ i ett gemensamt sammanhang. Små filosofiska betraktelser om längtan, vilja och val. Om tillit, acceptans och att arbeta tillsammans. Är med andra ord väldigt intresserad av hur vi ser hanterar förändring, val och utveckling av oss själva och tillsammans med andra. Att vi har kalibrerade inre kompasser.


För det mesta är jag ganska glad och tillfreds. Har hög integritet samtidigt som jag är nyfiken och intresserad av min omgivning. Ibland blir jag arg men oftast betyder det att jag innerst inne är ledsen och försöker reda ut det för att må bra. I mitt självledarskap strävar jag efter Glädjefylld Vilja, därför att glädje ger energi och vilja ger riktning.

Sammanfattningsvis, varm välkommen att följa min blogg – Med glädjefylld Vilja!

Önskar Eva


Om du vill anlita mig

Jag tar uppdrag som föreläsare, coach och utbildare och lite till. De som anlitar mig är mestadels företagare och innovatörer men även privatpersoner.
Om du vill veta mer ring mig på 0733-81 80 84.
Eller läs mer på min företagssida, Fri och Stark.Utmärkelser

Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014
”För engagemang i ungas lärande för livet” – Tilldelas Eva Swede, Fri och Stark AB.

Huddinge Handboll KRIKE-priset 2013
…Pristagarens inträde i styrelsen var en injektion, en krävande, energisk, engagerande och positiv injektion…